Home Nyheder Rekord i Bornholms Lufthavn

Rekord i Bornholms Lufthavn

0
SHARE

Hel nøjagtigt var der et passagertal på 24.799, hvilket er en fremgang på 6.202 passagerer og en fremgang på lige godt 33% i forhold til samme måned sidste år. Faktisk er det mere end 2½ gange flere end i 2004, da der i juli var 9.248 passagerer gennem lufthavnen.

 

Lufthavnen er nu meget tæt på at have slået sin egen rekord fra 2007, da der var knap 240.000 passagerer gennem lufthavnen, idet der nu, set over de seneste 12 mdr., har været 232.630 passagerer igennem.

 

Lufthavnens største kunde, Cimber Sterling, kunne i fredags berette om en fremgang i passagertal, og det er særdeles positivt for hele Bornholm, idet det giver grobund for Cimber Sterlings planer om først at udvide beflyvningen med to fly på hverdage, og herefter fire, så man til november er oppe på 10 flyvninger til København om dagen.

 

Widerøe, som flyver sin 4. sæson til Oslo to gange om ugen og Norwegian der flyver til København fire gange om ugen, kan berette om rigtig gode passagertal. De to selskaber fortsætter til 15. august.

Skrevet af Flemming Juul