Home Nyheder Regnvejr giver kamp om feriepladserne

Regnvejr giver kamp om feriepladserne

0
SHARE

TUI melder om et salg sidste uge, der ligger 32% over samme periode sidste år. Den udvikling skyldes først og fremmest dårligt vejr, der får mange til at opgive tanken om en sommer i det danske.

Ifølge TUI er det ved at være for sent, hvis børnefamilierne skal sikre sig plads på de mest populære rejsemål: ”I juli kommer mange børnefamilier til at gå forgæves, fordi de ikke har bestilt i god tid. Vi kan se, at de populære hoteller på Mallorca og Kreta er ved at være udsolgte, og sidste uges ustadige vejr har sat ekstra fart i slutsalget”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

Manglen på pladser til børnefamilier får mange til at søge hen, hvor priserne er i bund. Tyrkiet fik i sidste uge et gevaldigt comeback og var det næstmest solgte feriemål hos TUI med en stigning på 300% på bare to uger.

På listen over de hurtigst solgte feriemål er der i år tre, der stikker ud hos TUI, nemlig Montenegro, Menorca og Samos.

”De mindre og mere oversete rejsemål bliver nemmere at sælge. Vi har aldrig solgt rejser til for eksempel Montenegro før, men det ukendte tiltrækker en helt særlig målgruppe”, fortæller Nikolai Johnsen.