Home Nyheder Rasmus Klumps Verden åbner sig

Rasmus Klumps Verden åbner sig

0
SHARE

RKTre nye tårne med udsigtsposter, hængebroer og ruchebane er blandt de nye sanseoplevelser for børnene, når Tivoli slår dørene op 1. april, hvor legeuniverset Rasmus Klumps Verden byder på flere nyheder.

Rasmus Klump og vennerne har i fem år rejst verden rundt med skibet Mary, i det 1.200 m2 store legeunivers. Nu udvides succesen med en ny bydel for de lidt større Klumpfans.

De nye tårne er forbundet med hængebroer, ruser og klatrenet, ruchebaner og lyselementer. Den spændende bane, der minder om en børneudgave af ’tree top walking’ har plateauer i flere højder, karnapper, rørtelefoner og stjernekikkerter.

Sæsonen byder også på mere teater med Rasmus Klump og vennerne. Sidste års succes blev et tilløbsstykke for børnefamilierne. Derfor kommer der hele to nye forestillinger i år: Hip Hurra for Rasmus og Hvor har du været Rasmus?

Sidste år blev Rasmus Klump optaget i bogen 101 danske designikoner og i november indtog Rasmus Klump Japan, hvor han allerede er blevet en succes.

Hver dag dukker Rasmus Klump op ved sit hus og hilser på børnene, og ofte bliver mødet med den elskelige bjørn foreviget.