Home Nyheder Prisfald på charterrejser i juli

Prisfald på charterrejser i juli

1
SHARE

suntours_ekstraPå trods af regnvejret i disse dage er priserne på charterrejser med afrejse i juli meget billigere end sidste år. En prissammenligning viser, at rejserne i højsæsonugerne 27, 28, 29 og 30 er rekordbillige. I gennemsnit næsten 25% billigere end de samme uger sidste år.

Gennemsnitsprisen på de billigste rejser i juli til de otte mest populære charterdestinationer er 3.131 kroner mod 4.105 kroner i 2012.

Undersøgelsen er foretaget af travelmarket.dk, som vedligeholder en database med et samlet udbud af charter- og afbudsrejser til det danske marked.

Den billigste rejse er en uge til Bulgarien for 1.798 kroner, mens Italien topper med en uge til 4.598 kroner.

I denne uge frem til og med fredag, er der afbudsrejser fra bare ca. 1.400 kroner for en uge til både Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien.

“De billige tilbud tyder på, at der er et større udbud i år, og på grund af forsommerens gode vejr er der sikkert en del, som endnu ikke har bestilt. Det har været medvirkende til prisfald, men det dårlige vejr lige nu har sat gang i salget, og derfor kan det være en god idé at bestille nu, før priserne stiger,” siger adm. direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.

1 COMMENT

Comments are closed.