Home Nyheder Primera Air i vækst på det amerikanske marked

Primera Air i vækst på det amerikanske marked

0
SHARE

Indførelse af ​​tre billetklasser på europæiske flyvninger, udvikling af de mest efterspurgte ruter og lukning af urentable flyvninger er de faktorer, der gjorde det muligt for lavprisflyselskabet Primera Air at nå rekordhøje resultater i år.

I de første otte måneder er antallet af passagerer vokset med 23,4% i forhold til samme periode sidste år, og er nu på 700.000. Ifølge prognoserne vil antallet runde en million ved udgangen af ​​2017.

Primera Air starter i april 2018 med at flyve til New York og Boston fra sine nye europæiske baser i London, Paris og Birmingham. Fra næste forår vil Primera Air også flyve fra Riga til det populære feriemål – Malaga i Spanien.

Selskabet har i de første otte måneder af 2017 øget sin indtjening med 16,3%, og omsætningen pr. tilgængelig sædekilometer (RASK) er vokset med 12,1% i forhold til samme periode sidste år. Selskabet har haft gode resultater for de tilknyttede indtægter, som er vokset med 3,11%, hvilket svarer til en indtægt på 9,36 millioner Euro.

“Vi er stolte over de økonomiske præstationer og stigningen i antallet af passagerer. Vi har forbedret vores produkt ved at indføre tre billetklasser på europæiske flyvninger, lukket ruter der ikke gav overskud, og fokuseret på dem med højere efterspørgsel. Vi har også formået at øge udnyttelsesgraden, og det har givet fantastiske resultater – vores gennemsnitlige årlige udnyttelsesgrad har nået 87%”, siger Primera Airs vicepræsident og CCO Anastasija Višņakova.

Primera Air har ruteflyvninger til mere end 70 lufthavne i Europa. Selskabet er baseret i Danmark og Letland og er en del af Primera Travel Group, der driver rejsebureauer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island og Estland.