Home Nyheder Populære destinationer i vinterferien

Populære destinationer i vinterferien

0
SHARE

london taxiFor de danskere, der selv sammensætter vinterferien, står den i solens og storbyernes tegn. Rejsemål som London, Malaga, Barcelona og Dubai ligger øverst på Top 10 i uge 7 og 8, viser en analyse fra momondo.dk

Blandt topscorerne er storbyklassikerne London, Barcelona, Rom, Paris og Berlin, mens nordengelske Manchester, er kommet ind på en fjerdeplads.

Også sydeuropæiske destinationer som Malaga og Mallorca er med på listen med temperaturer omkring de 20 grader, men for de varmehungrende går turen til Dubai, der i februar byder på temperaturer op til 25 grader.

Ifølge momondos analyser får man de billigste flybilletter, når man booker dem halvanden til to måneder i forvejen. Der er dog stadig flybilletter til europæiske storbyer til en overkommelig pris.

”Vores tal viser, at man i gennemsnit kan skære 26% af billetprisen, hvis man køber på det billigste tidspunkt. Men går man efter nogle af de storby-destinationer, som mange lavprisselskaber flyver til, er der stadig gode chancer for en ferie, der er til at betale,” siger Lasse Skole Hansen.

Top 10 destinationer i uge 7 og uge 8: 1) London, 2) Malaga, 3) Barcelona, 4) Manchester, 5) Dubai, 6) Rom, 7) Paris, 8) Berlin, 9) Palma de Mallorca og 10) New York.

Listen dækker afrejse fra danske lufthavne i uge 7 og uge 8 på momondo.dk. Data er indsamlet i perioden 1. august 2015 til 4. februar 2016.