Home Nyheder Petter Stordalen køber Centralpostbygningen

Petter Stordalen køber Centralpostbygningen

2
SHARE

centralpostbygningManden bag Nordic Choice hotelgruppen har været på storindkøb i Danmark, oplyser TV2 Business. Det gælder den ikoniske gamle Centralpostbygning over for Hovedbanegården og Tivoli i København for at indrette den til luksushotel.

Med købet rykker hotelkæden op blandt de største i Danmark og hopper fra en niende- til en sjetteplads blandt de største hotelkæder herhjemme.

Det sker med etableringen af et hotel med 380 værelser i den ikoniske bygning fra 1912, som i alt er på ca. 25.000 kvadratmeter og ud over værelserne skal rumme konferencefaciliteter, wellness og fem forskellige restaurant- og barkoncepter, der skal åbne i 2020.

Efter finanskrisen måtte Nordic Choice trække sig fra Danmark, men har siden kæmpet sig tilbage og har åbnet hotel i Høje Taastrup og ejer desuden Sankt Petri Hotel og Comfort Hotel Vesterbro i København.

Den store hotelhandel er en vigtig brik i udviklingen af det nye byområde i København, der blev solgt af Post Nord til Danica og den internationale gigant Black Rock for 925 millioner kroner. Forud venter en byfornyelse til milliarder af kroner

2 COMMENTS

  1. Man kan godt ærge sig lidt over at det bliver endnu en lokal kæde. København trænger til en stor international kæde ala Four Seasons, Ritz Carlton eller lign.

Comments are closed.