Home Nyheder Person-overfald stopper togene på København H

Person-overfald stopper togene på København H

1
SHARE

togEn DSB-ansat blev natten til i dag, fredag, overfaldet og bagbundet, da han overraskede to mænd ved Københavns Hovedbanegård.

DSB-manden blev truet med skydevåben og bundet med gaffatape i en togvogn, oplyser politiet til BT. Den overfaldne blev befriet af sine kolleger, der meldte sagen til politiet.

DSB blev alarmeret ved fem-tiden om, at der var noget galt på banelegemet ved hovedbanegården. Her var den ansatte ved at klargøre et tog til morgentrafikken, da han overraskede to mænd med elefanthuer i en togvogn.

Al togtrafik til og fra København H. blev standset, mens politiet undersøgte området. Klokken 8.00 oplyste politiet, at man havde afgrænset området og ifølge BT skulle der være tale om et IC3-tog, som blev flyttet bort fra baneterrænet til nærmere inspektion.

Samtidig blev togdriften genoptaget, men problemerne ventes at kunne spores hele dagen i form af forsinkelser for S-tog og regionaltog.

1 COMMENT

  1. Allerede lørdag blev pågældende medarbejder fremstillet i grundlovsforhør, da han netop IKKE var blevet overfaldet, men selv havde iscenesat det hele.

Comments are closed.