Home Nyheder Passagerrekord i Aalborg Lufthavn

Passagerrekord i Aalborg Lufthavn

0
SHARE

125.322 passagerer rejste til og fra Aalborg Lufthavn mod 99.660 passagerer i samme måned sidste år. Det svarer til en fremgang på 25,75%.

 

”Vi er rigtig glade, særligt fordi vi kan se, at vores vækst skyldes, at vi har trukket nye passagerer til fra midt- og østjylland. Med andre ord erobrer vi markedsandele i Århus-området i øjeblikket”, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

 

I februar og marts lancerede Aalborg Lufthavn en større markedsføringskampagne, netop da mange familier planlagde deres ferie. Effekten er en medvirkede faktor til rekorden. Indsatsen og virkningen er stadig mærkbar, og Aalborg Lufthavn har høje forventninger om, at effekten af kampagnen kan ses yderligere i juni og juli måned.

Særligt udenrigstrafikken har haft stor fremgang. 14.400 passagerer rejste direkte til udlandet fra Aalborg Lufthavn i maj. Det er en fremgang på hele 67%. Indenrigstrafikken går også godt, idet 96.976 passagerer rejste mellem Aalborg og København og retur i maj mod 78.478 i maj 2009. Det er en stigning på 23,6%.

 

Chartertrafikken har ligeledes haft fremgang. 13.946 passagerer rejste på charterferie fra Aalborg i maj, hvilket svarer til en fremgang på 10,9%.

”Vores medarbejdere knokler for at følge med, og vi vil gøre alt for at imødekomme den stigende efterspørgsel. Derfor glæder det mig, at vi netop har åbnet 150 nye gratis parkeringspladser og yderligere 350 åbnes i løbet af de næste 14 dage”, slutter Søren Svendsen.

Skrevet af Flemming Juul