Home Nyheder Parken vil ikke have Melodi Grand Prix

Parken vil ikke have Melodi Grand Prix

4
SHARE

6416204-mgp2001Når Danmark skal være vært ved det Europæiske Melodi Grand Prix næste år, kan det ikke afholdes i Parken, hvis København vælges som værtsby.

”Rigtig mange har bragt Parken i spil som et naturligt sted for folkefesten i forbindelse med det Europæiske MGP næste år. I betragtning af, at et af historiens bedste MGP-arrangementer blev afholdt i Parken for 12 år siden, er det forståeligt. Derfor har vi undersøgt tingene i god tid. Desværre er konklusionen, at det ikke er aktuelt for Parken at huse MGP næste år”, siger adm. direktør i Parken Anders Hørsholt.

Rammerne for at være vært for et internationalt Melodi Grand Prix har ændret sig meget de seneste år. Nu kræver det op til seks uger i en kalender at huse arrangementet, bl.a. pga. opsætning, semifinaler, generalprøver mm. Og netop derfor kan den store succes for 12 år siden ikke gentages næste år.

”Parken er Danmarks nationalstadion, og der er stor interesse for at holde adskillige store arrangementer. Både F.C. København og det danske landshold hører til her og skal kunne spille herinde. Fodbolden prioriterer vi højest, og især F.C. København vil have et travlt kampprogram næste forår. Derfor har vi truffet denne beslutning”, siger han.

4 COMMENTS

 1. På grund af sædvanlig dansk slendrian står man nu i den pinlige situation at Danmarks Hovedstad ikke har nogen passende arena at tilbyde til Melodi Grand Prix næste år. Lad mig komme med et lidt utraditionelt forslag.
  Lad København stå som værtsby men lad arrangementet finde sted i Malmø Arena som lige har gennemført et fantastisk MGP.
  Hvorfor? En perfekt Arena, masser af erfaring ,perfekt beliggenhed ,20 minutter fra Kastrup, 30 minutter til Københavns Centrum med alle hoteller, Tivoli etc.
  Tænk på det, det vil nok foretrække for Herning og omegns hoteller i 3 uger ¨og man kunne nok få lov til stille med en dansk tv vært.

 2. Jeg ved ikke lige hvor slendrian kommer ind….. Man søsætter næppe milliardprojekter, med tanken om at Danmark nok en dag vinder Melodi Grand Prix
  Men ellers er det fint nok, at det ikke bliver Parken. De gange jeg har været til koncert derinde, har lyden været så ganske rædselsfuld, at Danmark givet vil blive ekskluderet i al tid fremover for deltagelse, såfremt det var stedet man ville afholde MGP.

  • Projektet om en Arena med plads til 12-15 tusind tilskuere har været undervejs i masser af år uden at man fandt en løsning . Det skal også lige bemærkes at sådan en Arena kan bruges til mange andre Events .

   • Men til dato har ingen fundet det rentabelt at investere i et sådant projekt,
    og derfor kan det næppe kaldes slendrian. Andre arrangementer har til nu kunnet finde brugbare steder at blive afholdt.

Comments are closed.