Home Nyheder Over en halv million til Unicef

Over en halv million til Unicef

0
SHARE
Norwegians topchef Bjørn Kjos med generalsekretær for Unicef Norge Bernt G. Apeland i Den Centralafrikanske Republik.
Norwegians topchef Bjørn Kjos med generalsekretær for Unicef Norge Bernt G. Apeland i Den Centralafrikanske Republik.

Norwegians passagerer har givet over en halv million norske kroner til Unicefs arbejde for børns vilkår. Pengene er doneret samtidig med, at rejserne er bestilt på Norwegians hjemmeside.

I alt har passagerer doneret 525.107 norske kroner – 435.000 danske kroner – i løbet af de seneste seks uger.

”Jeg vil gerne takke alle vores fantastiske passagerer for gavmildheden. At de har givet over en halv million til Unicefs arbejde for børns vilkår viser, at et lille beløb fra mange, bliver til store summer. Det bidrager til, at flere børn får den fremtid, de fortjener,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

”Det viser, at Norwegians passagerer ønsker at være med til at gøre verden til et bedre sted for børn. Men også, at det er lettere at engagere sig, når man gør det nemt at donere, som Norwegian og Amadeus har gjort. Stor tak til begge selskaber og alle passagererne,” siger Bernt G. Apeland, generalsekretær for Unicef Norge.

Norwegian og Unicef har haft et partnerskab siden 2007. Gennem samarbejdet har Norwegian blandt andet sendt fly med nødhjælp til Den Centralafrikanske Republik og har haft indsamlinger om bord. De ansatte giver den årlige julegave til Unicefs arbejde.