Home Nyheder Oplev Oslo med ny SKAM guide

Oplev Oslo med ny SKAM guide

0
SHARE
Flere af scenerne i SKAM er optaget i St. Hanshaugen_Foto Leif-Harald Ruud

Turistkontoret i Oslo har de seneste måneder oplevet stigende interesse for de steder i byen, hvor den norske ungdomsserie SKAM er indspillet. Derfor har VisitOslo lavet en særlig SKAM-guide over de steder, hvor serien er optaget.

SKAM har taget Danmark med storm. Det seneste halve år er vendinger som ’Kroppen din trenger potet’ og ’Kødder du?’ for mange danskere blevet normale fraser – og seriens personer, plot og temaer debatteres online.

Christian Lunde, adm. direktør i VisitOslo: ”Med den nye guide kan man nemt finde og opleve flere af de centrale indspilningssteder fra både første, anden og tredje sæson. Blandt andet viser guiden vej til det sted, hvor Noora og William i sæson to er på første date, og til broen, hvor de endelig kysser første gang”.

Fans, som vil genopleve nogle af scenerne fra den seneste sæson, kan bl.a. besøge Bislett Kebab, hvor Jonas og Isak køber kebab i afsnit 6. Guiden viser også vej til Kaffebrenneriet, hvor Isak og Even mødes, inden de tager på Radisson Blu Plaza Hotel i et af de sidste afsnit – og SKAM-karakterernes skole, Hartvig Nissens skole, der har ligget i Oslo siden 1849.

VisitOslos nye SKAM-guide blev lagt online den 16. januar. Kortet over SKAM-oplevelser i Oslo er allerede blevet vist mere end 55.000 gange.

Se SKAM-guiden på: www.visitoslo.com/no/artikler/skam