Home Nyheder Nyt udeområde i Den Blå Planet

Nyt udeområde i Den Blå Planet

0
SHARE

den blå planetDet store akvarium ved København har åbnet et nyt udeområde, hvor gæster med net og lup kan få øjnene op for de væsener, der lever i danske vandhuller.

Den Blå Planet lader gæsterne komme helt tæt på livet i de danske vådområder. Fra en ny flydebro kan man dyppe fingrene i områdets største akvarium, Øresund. Og i ’Det vilde vandhul’ kan gæsterne fange vandkalvelarver, der på bestialsk vampyrvis suger indmaden ud af sit bytte; vårfluelarver, der vandrer rundt med sit hus på ryggen; og vandnymfelarver, hvis gæller ligner en hale af fjer.

”Den danske natur er fuld af vandhuller, som byder på en verden af bittesmå dyr, der hver især bidrager til økosystemet. Vi vil gerne vække gæsternes interesse for denne fascinerende verden,” fortæller Kai Frydendahl, vicedirektør på Den Blå Planet.

Den Blå Planets fortællere er klar til at berette om, hvordan dyrene har tilpasset sig livet i vandhullet. Fortællerne er at finde på flydebroen i løbet af maj. Her kan gæsterne få en hornfisk på krogen, når store stimer svømmer forbi.