Home Nyheder Nyt rejsebranchesite vil være ’fremtidens nyhedskanal’

Nyt rejsebranchesite vil være ’fremtidens nyhedskanal’

1
SHARE

Det nye site er et samarbejde mellem Ole Kirchert Christensen og norske boarding.no. Også det danske rejsemagasin Vagabond deltager i samarbejdet. 

 

Og initiativtagerne til den nye webside lægger ikke fingrene imellem, når de lister deres redaktionelle målsætning. Under overskriften ’neutral, seriøs og objektiv journalistik’ skriver den nye websides ophavsmænd om deres produkt, at ’Vi kan ikke love dig, at vi ikke vil skrive kritisk om Skandinaviens største luftfartsselskab. Ligesom du heller ikke kan være sikker på, at krydstogt bliver en markant del af nyhedsfladen. …’. Og initiativtagerne fortsætter den muntre tone: ’I det hele taget vil vi sikre en neutral, seriøs og objektiv dækning af nyhederne fra hele rejse- og luftfartsbranchen. Skrevet af medarbejdere, der har sine rødder i branchen og ikke nødvendigvis har rejst jorden rundt på Business Class på invitationsrejser fra leverandørerne’.

 

Chefredaktør på Stand By, Christian Peschardt, vil ikke kommentere de markante udmeldinger fra det nye branchesite. Men han betegner initiativet som ’spændende’ og siger, at både Take Off og Stand By i den kommende tid vil indrette sig på den nye konkurrencesituation i denne del af mediebilledet.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det var på tide. Rejsejournalistik har alt for længe været præget af manglende objektivitet og letkøbte “journalister”.

Comments are closed.