Home Nyheder Nyt loungemiljø på Zleep Hotel

Nyt loungemiljø på Zleep Hotel

0
SHARE

Renoveringen fortsætter med anden etape på Zleep Hotels centrale hotel i København. Endnu en etage med værelser renoveres, men også hele stueetagen får ny reception med bar, loungeområde og et nyt cafékoncept.

Sidste år blev første etape gennemført. Kvalitetsløftet er blevet taget godt imod af gæsterne: Det klassiske værelsesdesign og det nye inventar skaber merværdi for gæstens oplevelse. Hotellets belægning lå i 2016 over 80%, men forventes at stige yderligere de kommende år.

Komfort på værelset er vigtigt for en god oplevelse, men det første, gæsten møder, kan være lige så vigtigt. Receptionen og loungeområdet forvandles til et hyggeligt miljø, hvor gæster kan slappe af, nyde en øl eller arbejde.

”Den klassiske reception er ved at blive forandret. I fremtiden skal man som gæst ikke stå i kø. Vi forventer, at vores gæster får mulighed for at checke sig selv ind hurtigt og enkelt ved hjælp af en check ind automat. Det giver samtidig receptionisten tid til at svare på turistens spørgsmål. Lobbyens nye centrum bliver baren, og der vil altid være plads til at sidde og arbejde eller bare hyggesnakke”, fortæller en spændt Manuela Iorga, Hotelchef på Zleep Hotel Copenhagen City.

Den traditionelle morgenmadsrestaurant erstattes med et cafékoncept, der fortsat er under udvikling i samarbejde med en større kaffeproducent, og der er lagt op til et miljø, der både skal give hotellets gæster et lækkert morgenmadsalternativ og københavnere en hyggelig atmosfære at nyde en ordentlig kop kaffe i.