Home Nyheder Nyt løsningsoplæg i Norwegian-strejken

Nyt løsningsoplæg i Norwegian-strejken

0
SHARE

norwegianAdvokaterne for Norwegian og fagforeningen Parat har i fællesskab udarbejdet et nyt forslag, som Parat nu vurderer. Hvad der er lagt på bordet, vil ingen af parterne kommentere.

Anne-Sissel Skånvik, kommunikationsdirektør i Norwegian, fortæller, at det nye tilbud nu indgår i strejkeforhandlingerne, skriver NRK.no.

Der har hele tiden været kontakt mellem parterne i den nu ti dage lange flystrejke, efter at parterne søndag aften sent forlod forhandlingsbordet.

”Vi har absolut tro på, at vi kommer frem til en løsning, og det skal vi jo. Denne strejke har varet alt for længe og ramt alt for mange”, sier Anne-Sissel Skånvik.

Repræsentanter for de finske, svenske, danske og islandske fagforeninger er nu på vej til Norge for at mødes med Parat om strejken. Temaet er hvordan, samarbejdet kan udvides ’for at forhindre de strejkebrud, som er i gang’, skriver NRK.no.

”Det bidrager ikke til noget andet end at gøre situationen endnu værre for vores passagerer og skabe utryghed blandt alle vores ansatte”, kommenterer informationschef Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian.