Home Nyheder Nyt businesshotel på vej

Nyt businesshotel på vej

0
SHARE

I en tid, hvor byggeranchen vånder sig og bankerne sætter udlånstempoet ned, sætter Bella Centers administrerende direktør, Arne Bang Mikkelsen, et af tidens mest ambitiøse projekter i gang, skriver Børsen i dag.

Bella Centret på Amager udvider med et kongreshotel til 1,3 milliard kroner. Centret står selv for ?nansieringen af byggeriet.

»Vi har haft nogle gode år, men de kunne have været endnu bedre, hvis vi også havde rådet over et hotel.  Et businesshotel vil altid være en god investering. Det er simpelthen en god forretning at tilbyde kombinerede udstillings- og kongresfaciliteter i en tid, hvor udvekslingen af viden og varer vokser nærmest eksplosivt,« erklærer Bella Centrets direktør.

Ifølge foreløbige beregninger vil 90 pct. af udstillerne på Bella Center også melde sig som kunder i hotellet – enten som overnattende gæster eller som brugere af restauranter, møderumfaciliteter m.m.  

Hotellet vil udover en lav bygning bestå af to tårne, som begge er 76,5 m. høje. Indretningen vil blive holdt i skandinavisk stil og hotellet vil blive udstyret med det sidste inden for service.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen