Nyhedsarkiv

Italien udsætter salget af Alitalia

Salget af Alitalia er blevet udsat til april, selv om der er indkommet syv bindende tilbud inden fristen i sidste uge – herunder bud fra Lufthansa og easyJet.

Ryanairs piloter afviser løntilbud

62% af de små 500 piloter, der er tilknyttet Ryanair på hovedbasen i London Stansted, har stemt nej til ledelsens tilbud om en betydelig lønstigning.

Bornholm udvider havnen til krydstogttrafik

Nye bølgebrydere, dybere havn, en ny terminal, større ro-ro areal og havneareal. Det er skridt i væksten af Rønne Havn på Bornholm.

Ny græsk turistskat fra januar

Den græske regering har stadig planer om at indføre en turistskat, som vil koste de besøgende mellem 0,5 og fire Euro pr. nat.

Rejsejournalister vurderer fremtiden

Det er udfordringer for danske freelance rejsejournalister – der bliver færre print-medier og de resterende har ofte færre penge til at købe artikler.

De rejser, vi gerne vil nå

Tiden, hvor man planlagde sine rejser med udgangspunkt i traditionelle turistattraktioner, er forbi. En undersøgelse fra Hotels.com viser, at vores ønsker er spækket med kultur, selvrealisering, naturoplevelser og søgen efter ny viden.

Airbus A320 fra airberlin grounded i Keflavik

En Airbus A320 fra det konkursramte airberlin er blevet grounded i Reykjaviks Keflavik Airport på grund af ubetalte afgifter, skriver AirLive.

EU enig om klimaundtagelse for fly

Europaparlamentet og EUs medlemslande er enedes om en forlængelse af undtagelsen for flyvninger til og fra lande uden for EU fra EUs handelssystem for CO2-kvoter frem til 2023.

Finnair udvider code-share med BA

British Airways vil tilføje sine koder på flere af Finnairs europæiske ruter – for eksempel de nye ruter fra London Gatwick til Kittilä og Ivalo i Lapland, som åbner 12. og 14 december.

Caribien igen klar til danske feriegæster

Orkanerne Irma og Maria anrettede store skader i Caribien. Om få uger åbner Spies vintersæsonen med egne fly fra Danmark.

Pendlere til kamp mod S-togslukning

Fra den 1. juni til den 25. august 2018 kører der ingen S-tog på strækningen mellem Valby og Frederikssund, oplyste Banedanmark i september. Årsagen er et stort sporarbejde.

Vigtig bro på Highway 1 genåbnet

Pfeiffer Canyon Bridge genåbnede sidste uge og sikrer igen adgang til Big Sur fra nord på Californiens helt store trækplaster, Highway 1 langs Stillehavet.

Delta vil ikke betale straftold for sine CSeries fly

Delta Air Lines CEO Ed Bastian understreger, at flyselskabet ikke vil betale nogen som helst ekstra told for købet af adskillige fly af CSerien hos Bombardier.

Ryanair lokker piloter ’hjem’ med bedre løn

Lavprisselskabet har udsendt en henvendelse til tidligere Ryanair piloter om at komme tilbage når problemerne med ferieafviklingen er overstået.

Fængselsdom for at ’kramme’ i bil

En 33-årig fransk mand og en 44-årig tunesisk kvinde er ved en appeldomstol i Tunesiens hovedstad, Tunis, idømt fængsel for at opføre sig uanstændigt i offentligheden.

Finavia med ny passagerrekord

Antallet af passagerer i de finske lufthavne fortsatte med at stige i årets tredje kvartal. Den samlede vækst for de 21 lufthavne, der drives af Finavia, nåede op på 9,4%.

Første Airbus A330neo på jomfrutur

Den første A330neo startede i morges i Blagnac ved Toulouse, France klokken 09.57 på sin jomfruflyvning over det sydvestlige Frankrig.

Besøgsrekord i svenske forlystelsesparker

Koncernen Parks and Resorts kan for tredje år i træk fremlægge historiske besøgstal, da rekorderne fra både 2015 og 2016 igen er overgået.

Thomas Cook åbner flyselskab på Mallorca

Thomas Cook Group Airlines har etableret et nyt flyselskab på Mallorca med det formål at supplere selskabet øvrige flyselskaber i Skandinavien, Tyskland og Storbritannien.

Wizz Air åbner britisk selskab

Det mellemeuropæiske lavprisselskab har stiftet et selskab i Storbritannien og arbejder på at få en lokal ’operator’s licens (AOC) for at sikre sig, når UK forlader EU.

Nu kan Svinkløv Badehotel genopføres

Svinkløv Badehotel har af Kystdirektoratet fået dispensation til, at badehotellet kan genopføres med samme beliggenhed, som da det brændte ned i september sidste år.

Landsretten frikender bookingportal

En bookingportal er ikke ansvarlig for mangler ved de hotelværelser, som portalen formidler, hvis den understreger, at bestillingen er et mellemværende mellem hotel og gæst..

BCD Travel køber Air Club Travel

BCD Travel annoncerede i dag overtagelsen af polsk baserede Air Club Travel. ”Vi har haft et langt partnerskab og de seneste 12 år har vi virkelig lært hinanden godt at kende”, siger Stewart Harvey, BCD Travels direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Legolands ejere hårdt ramt

Aktierne i Merlin Entertainments, der delvist er ejet af Lego-familien, faldt med 20% tirsdag på baggrund af et dårligt regnskab

Partnerskab mellem Airbus og Bombardier CSeries

Airbus SE og Bombardier Inc. bliver partnere i CSeries programmet. Ifølge en dugfrisk aftale vil Airbus støtte med indkøb, salg og markedsføring for CSeries Aircraft Limited Partnership (CSALP), den enhed, som producerer og sælger CSeries flyene.

Iran Air får sine Boeing fly trods Trumps anti-Iran kampagne

Ifølge Iran Air vil kontrakten med Boeing ikke blive berørt, selv om USA skulle vælge at trække sig ud af den internationale aftale om Irans atomkraft, skriver Financial Tribune.

Danskerne bestiller ferie som de plejer

Der er nogle måneder til, at de fleste danskere overvejer fokus på årets hovedferie. 51% vil bestille sommerferie på samme tid, som de altid gør, viser en undersøgelse fra Apollo.

Totalstay i Amadeus hotelløsning til rejsebureauer

Amadeus integrerer hotelleverandøren Totalstay i Amadeus Hotels. Det betyder, at rejsebureauer, der samarbejder med Amadeus, får adgang til mere end 165.000 hoteller på over 10.000 destinationer.

DSB sælger central bygning i København

Flere investorer var interesseret i DSBs ejendom på Kalvebod Brygge. Nu er den solgt for over en halv milliard kroner til Genesta

Ryanair næsten færdig med ombookninger

Lavprisselskabet har opdateret processen med ændringerne for de 18.000 flyafgange mellem november og marts, hvor 97% af kundernes refusioner eller ombookninger nu er gennemført.

Arkiver