Nyhedsarkiv

Ryanair vinder sag ved EU-Domstolen

Det irsk baserede lavprisselskab vil kræve tilbagebetaling af 15 millioner Euro fra de franske skattemyndigheder efter selskabet fik medhold i European Court of Justice.

Et godt år for Kilroy International

Med et driftsresultat på 52 millioner kroner har Kilroy koncernen igen leveret et solidt resultat, som er skabt fra en omsætning på godt 1,6 milliarder kroner.

Jan Lockhart ny direktør for Solresor

Det er en kendt profil i rejsebranchen, der fra 1. maj bliver direktør for Solresor i Sverige. Jan Lockhart var i mange år adm. direktør i Apollo Danmark og Senior Vice President i Kuoni.

Finnair storsatser på Lapland

Fortsat stigende efterspørgsel har fået Finnair til at øge kapaciteten til flere lufthavne i Lapland til vintersæsonen 2017.

God start på året for Øresundsbron

Trafik og indtægter stiger fortsat på Øresundsbron. Sammen med en god omkostningsstyring giver det et øget resultat før renter. Stigende renter har øget de finansielle omkostninger, så resultatet før værdiregulering falder i forhold til sidste år.

12 nye destinationer med Qatar Airways

På rejsemessen ATM i Dubai præsenterede Qatar Airways 12 nye destinationer i 2018 og sit nye Business Class-produkt ’QSuite’.

Milliardunderskud for Norwegian (opdateret)

Norwegian præsenterer i dag et nettoresultat på -1.492 millioner norske kroner – knap 1,2 milliarder danske kroner - for årets første kvartal.

Alitalia skal sælges til højstbydende

Italiens regering afviste onsdag igen en nationalisering af det tabsbringende nationale flyselskab Alitalia.

Dansk pas giver adgang til 157 lande

Det fremgår af en international liste, Passport Index/Arton Capital, over, hvor mange af verdens cirka 200 lande, hvert enkelt statsborger kan rejse til uden visum.

United vil tilbyde kæmpesummer for at stå af

Passagerer hos United Airlines kan få op til 10.000 dollars for at opgive deres pladser på overbookede fly.

Thomas Cook og Spies dropper 16 attraktioner

World Animal Protection roser Thomas Cook, der i Danmark bl.a. ejer Spies, efter de meddeler stop for billetsalget til turistattraktioner, hvor vilde dyr bliver mishandlet.

WOW air får sin første Airbus A320neo

WOW air har leaset selskabets første Airbus A320neo hos Air Lease Corporation (ALC). Det er det islandske flyselskabs 13. fly i den hurtigt voksende Aibus-flåde og indsættes den 3. maj 2017.

Whistleblower får en million dollars som tak

En nyansat britisk maskiningeniør, som anmeldte bevidst olieforurening fra krydstogtskibet Caribbean Princess i august 2013, har fået tildelt en million dollars af den bøde på 40 millioner dollars, som rederiet blev idømt.

Usikker fremtid for Alitalia

Det nationale italienske flyselskab ser en særdeles usikker fremtid i møde, efter de ansatte ved urafstemninger har afvist de aftaler, som Alitalia tidligere indgik med fagforeningslederne.

Manglende hoteller i ferieparadis

Mallorca mangler hotelsenge til en kraftig stigning i tilrejsende. Englændere, tyskere, franskmænd, svenskere og danskere lægger ferieplanerne om fra for eksempel Tyrkiet til mere vestlige destinationer.

Gamle og nye sommerhuse

Nye låneregler skal sætte gang i sommerhussalget. Danmarks Statistik har lavet en oversigt over, hvor man kan finde frem til sommerhuse af forskellig karakter, skriver Ritzau.

Aeroflot vil ikke have tykke stewardesser

Det russiske flyselskab har tidligere nægtet, at man satte stewardesser ned i løn og gav dem de dårligste vagter, hvis selskabet ikke anså dem som smukke eller tynde nok.

Novasol arrangerer affaldsindsamling

Igen i år gennemfører sommerhusudlejeren en omfattende indsats for at mindske forureningen af kyster og have.

Transportminister vil støtte Norwegian

Norwegian vil åbne 10 nye ruter fra Københavns Lufthavn til Asien, men først skal de nuværende overflyvningsregler laves om.

Færre arrangementer i København

Sommeren i København betyder et hav af udendørs arrangementer til stor begejstring hos dem som elsker liv i gaden, men de påvirker trafikken og naboernes nattesøvn i negativ retning.

Fortsat succes for Milling Hotels

Årsregnskabet for 2016 viser et overskud på 13,6 millioner kroner før skat mod 11,4 millioner i 2015. Det er en vækst på knap 20% og 108% i forhold til 2014.

Spanske hoteller dropper all-inclusive for briter

Spanske hotelejere vil enten sætte priserne betydeligt i vejret, eller helt stoppe med at tilbyde all-inclusive produkter til det britiske marked på grund af utallige ’fup-madforgiftninger’ blandt britiske gæster.

Comac C919 klar til testflyvning

Den kinesisk producerede Comac C919 har gennemført sine sidste tests på jorden den 16. og den 23. april i Shanghai Pudong International Airport (PVG). Første testflyvning gennemføres i maj 2017, skriver CNN.

Flere danskere i svenske forlystelsesparker

De tre største forlystelsesparker i Sverige, High Chaparral, Liseberg og Astrid Lindgrens Verden, vil arbejde mere med at tiltrække danskerne. Aldrig før har de tre parker tiltrukket så mange danske besøgende, og tendensen ser ud til at vare ved.

United Airlines CEO bliver alligevel ikke formand

Bestyrelsen for Chicago-baserede United Continental Holdings – moderselskab for United Airlines - har for anden gang på to år ændret CEO Oscar Munoz’ kontrakt, så han ikke får den lovede formandspost.

Biobusser på Nordens travleste buslinje

Nordens travleste buslinje, linje 5A i København, bliver til 5C og går over til drift på biogas på ruten fra Københavns Lufthavn til Herlev Hospital.

Stadig flere turister til UK

Turismen til Storbritannien steg med 6% til 5,2 millioner besøgende i årets første to måneder, viser nye officielle turisttal.

Cruise-sæson startet med passagerrekord og Malmöbesøg

Årets krydstogtsæson er indledt og allerede nu har Copenhagen Malmö Port (CMP) sat rekord i antallet af bookede passagerer. Malmö tager imod de første krydstogtskibe i maj, efter Sjöfartsverket har sagt ja til større fartøjer i Frihavnen.

Flere skåninger til Sjælland end omvendt

Skåningerne besøger oftere Sjælland end omvendt, til gengæld tilbringer sjællænderne længere tid i Skåne.

Nyt pas til Belgiens oplevelser

Brussels Airlines, Brussels Airport, De belgiske Jernbaner og en lang række belgiske turistkontorer og attraktioner er gået sammen om at skabe et særligt pas til glæde for turismen.

Arkiver