Home Nyheder Nyborg Strand udvides

Nyborg Strand udvides

1
SHARE

Hotel- og konferencecentret har påbegyndt et byggeprojekt, som vil udvide kapaciteten fra 300 til 350 værelser. Den nye fløj med 56 eksklusive enkeltværelser opføres i miljøvenlige materialer og med moderne installationer, for eksempel indeklimavenligt ventilationssystem.

 

Bygningen ventes klar i juni 2010 og placeres, hvor Annekset med tre enkelt- og tre dobbeltværelser nu ligger. Arkitekterne Friis & Molkte, har skabt en enkel og moderne komposition, hvor eksisterende og nyt opleves i indbyrdes sammenhæng og i harmoni med den omkringliggende natur og det smukke parkanlæg.

 

I marts 2007 indviede Best Western Nyborg Strand 2.700 kvm. nye mødefaciliteter og ny hovedindgang. Den kommende værelsesfløj får de samme hvide ’svævende’ tagskiver, som krydser hinanden omkring en karakteristisk kerne, og vil sammen med indgangspartiet udgøre en arkitektonisk helhed og danne et flot rum til at tage imod centrets gæster.

 

Nybyggeriet er et element i den overordnede strategi, Vision 2020, som indebærer betydelige, fortløbende investeringer for at sikre positionen som provinsens største hotel- og konferencecenter under sloganet ’Hele Danmarks Mødested’.

 

I 2008 omsatte Best Western Nyborg Strand for 123 mio. kr. og præsterede et resultat før skat på 10,5 mio. kr. Omsætningen steg med syv procent i forhold til 2007. Der er ca. 170 medarbejdere.

 

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

Comments are closed.