Home Nyheder Ny hurtig vej fra Billund til Thailand

Ny hurtig vej fra Billund til Thailand

2
SHARE

Bravo Tours åbner sammen med Finnair en ny rute, der bliver den hidtil bedste løsning fra Billund Lufthavn til Bangkok og rejsemålene, man hurtigt når til derfra.

”Thailand er et fantastisk rejseland, og det eneste minus er flytiden – som bliver forlænget, hvis man som jyde eller fynbo skal via København. Derfor er jeg glad for, at vi nu får et godt alternativ med Finnair, der både tids- og prismæssigt er rigtig stærkt”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Flyver man den direkte vej til Thailand fra Billund, er det alligevel op over Helsinki, så det er en super flyløsning, der kun tager 13 timer fra Billund til Bangkok inkl. mellemlanding. Altså næsten det samme som at flyve direkte fra København”.

Bravo Tours flyver med Finnair fra Billund fra 18. december 2017 til hen over påsken 2018. Den nye rute supplerer Bravo Tours øvrige to ruter fra København direkte med Thai Airways eller med Qatar Airways.

Bravo Tours forventer at sende 3.000 gæster til Thailand den kommende vinter.

 

2 COMMENTS

  1. Lad nu være med at bruge ordet “rute” – det er jo ikke en rute mellem BLL og BKK. Det her er en forbindelse der bruger to forskellige ruter.

  2. Og lad nu være med at bilde folk ind at det tager 13 fra Cph. Har lige været afsted med Thai Airways 10 Tim og 15 min. Det virkelig tarvelig journalistik, og så af jer. Troede i var rejse specialister.

Comments are closed.