Home Nyheder Ny HR-direktør til Rezidor Hotel Group i Norden

Ny HR-direktør til Rezidor Hotel Group i Norden

0
SHARE
Kristoffer Solstad.
Kristoffer Solstad.

Kristoffer Solstad er ny HR-direktør for Rezidor Hotel Group i Norden og bliver dermed ansvarlig for regionens medarbejdere.

”Vi er glade for at byde velkommen til Kristoffer Solstad som vores nye HR-direktør her i Norden. Vores mål er at tiltrække, udvikle og beholde gode talenter, og med Solstads mange års erfaring fra Rezidor og sine kompetencer fra forskellige HR-projekter, er vi overbevidste om, at han er den rigtige til jobbet,” siger Tom Flanagan, Area Vice President hos Rezidor Hotel Group i Norden.

Kristoffer Solstad blev ansat i Rezidor Hotel Group i 2004. Han har haft ledende stillinger i selskabet og undervist på Rezidor Hotel Group’s Business School siden 2007 og er MasterTrainer ved flere af selskabets træningsprogrammer. Derudover har han været med i udviklingen af flere træningsprogrammer.

Kristoffer Solstad har en bachelorgrad med udmærkelse i Hotel and Tourism Management fra Queen Margaret University i Edinburgh og et Certifikat i Strategic Management fra School of Hotel Administration på Cornell University i Ithaca i USA. Han begyndte sin hotelkarriere som regnskabsmedarbejder hos Inter-Continental Hotel Group i London i 1998.

Kristoffer Solstad bliver en del af Rezidor Hotel Groups nordiske ledergruppe med base i Stockholm.