Home Nyheder Ny attraktion i Astrid Lindgrens Verden

Ny attraktion i Astrid Lindgrens Verden

0
SHARE

ahi4oyyyhsbhv45a8ztcFredag den 17. juni åbner et 10.000 m2 stort temaområde om Brødrene Løvehjerte. En investering der har kostet omkring 60 millioner danske kroner, og som ifølge parkens adm. direktør skal løfte de besøgendes oplevelse til et helt nyt niveau.

”Det er den næststørste investering i parkens historie og repræsenterer al den nyeste udvikling af vores teater- og legeområder. Ved hjælp af special effects og øget brug af sceneteknologi bliver det nye område en stor oplevelse for specielt de lidt ældre børn,” fortæller Joacim Johansson, adm. direktør i Astrid Lindgrens Verden.

Temaområdet består af eventyrlandet Nangijalas to dale; Kirsebærdalen og Rosendalen, hvor børn og voksne kan gå op opdagelse eller opleve dramaet om Brødrene Løvehjertes kamp mod tyrannen Tengil og hans drage Katla som teaterstykke.

I alt fer der i højsæsonen 50 daglige teaterstykker i Astrids Lindgrens Verden. De er alle baseret på de kendte skikkelser i Astrid Lindgrens børnebøger om blandt andre Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Karlsson på Taget, Alle vi børn i Bulderby og nu altså også Brødrene Løvehjerte.

Samtidig med byggeriet af det nye temaområde gennemfører Astrid Lindgrens Verden en renovering af parkens hytteby og campingområde samt en udvidelse med 30 nye hytter.

Den største investering fandt sted i 2013, da der blev brugt cirka 75 millioner danske kroner på at genskabe Emil fra Lønnebergs hjemsted Katholt, der dækker 22.000 m2.

Astrid Lindgrens Verden er placeret i Astrid Lindgrens fødeby Vimmerby i Småland. Parken blev grundlagt i 1981 og er en af Sveriges største familieattraktioner med omkring 490.000 besøgende om året.