Home Nyheder Nu vil SAS satse på langdistancen

Nu vil SAS satse på langdistancen

3
SHARE

Passagererne har nogle år været tilbageholdende med de lange rejser til Asien og USA, men nu er de for alvor på vej tilbage. Det får flyselskabet til at genindsætte de langdistancefly, der blev parkeret i 2009, skriver den svenske avis Dagens Industri ifølge business.dk.

 

Robin Karmark, der er kommerciel chef i SAS beretter, at indsættelsen af Airbus A340 flyet vil ske for at styrke ruterne til Bangkok og Chicago, men nævner, at der i det hele taget er øget efterspørgsel på ruterne fra København til New York, Chicago, Bangkok og Dubai og på ruten fra Stockholm til New York.

 

Den interkontinentale trafik hos SAS faIdt i 2009 med 18,9%, men steg til eksempel i maj i år med 10,9%.

 

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten koster flyet 60 millioner kroner at lease på årsbasis og ventes at skabe en ekstra omsætning på omkring 200 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Har SAS ingen strategi for rutenettet? Det virker ikke sådan, når ruter åbner og lukker i en uendelighed.

  2. jo det har sas. man lukker en rute og fyre de dyre piloter og starter så op igen.

  3. Til Ulrik :
    Samme kommentar kan du så knytte til samtlige flyselskaber de seneste 2 – 3 år. Men SAS skal fortsat “mobbes”…. det er efterhånden sørgeligt at høre på.
    Som kunde foretrækker jeg da så langt SAS og meget gerne som et sund selskab der tjener penge på sine operationer. Ikke nødvendigvis et selskab der blot ønsker volumen hele tiden og ikke tjener penge på andet end Bingo og gebyrer.

Comments are closed.