Home Nyheder Norwegian udvider langruteflåden

Norwegian udvider langruteflåden

9
SHARE

norwegianNorwegian leaser yderligere to nye Boeing 787-9 Dreamliners hos selskabet AerCap. De skal efter planen leveres i 2018, så selskabet vil have 40 Dreamliners i langdistanceflåden i 2020.

”For at kunne tilbyde nye ruter og gøre langdistanceoperationen mere konkurrencedygtig er vi afhængige af flere nye fly. Langdistanceoperationen er afgørende for den globale vækst og Dreamlineren er et fantastisk fly med høj passagerkomfort, lang rækkevidde, lavt brændstofforbrug og mindre udslip,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

I de snart tre år med interkontinentale flyvninger har belægningen i gennemsnit ligget over 90%, hvilket beviser den store interesse for billige billetter mellem Europa og USA og Europa og Asien.

Norwegian har i dag otte fly af typen Boeing 787-8 Dreamliner og et B787-9 i flåden.

 

 

9 COMMENTS

 1. Den store interesse for billige billetter til
  Asien har Norwegian ikke gjort meget ved.
  Hvad angår billetpriserne til USA kan SAS,LH,AF,BA osv. sagtens konkurrere
  med. Da jeg ikke tror der er mange pax som rejser til Californien eller Florida
  uden baggage og uden mad og drikke. Hvad angår NYC skal der nok være
  nogle som et tilstrækkeligt nærige for det

  • Hva babler du om? Man kan reise med bagasje til California på Norwegian. SAS-Ole, kan du fokusere på SAS virksomhet, istedet for ditt evige mas om Norwegian?

   • Erik, Ja man kan tage bagage med til Californien hvis man rejser med lavkvalitets selskabet Norwegian hvis man betaler ekstra for det.
    Erik, det ville være dejligt hvis I der er ansat af et af
    norwegians datterselskaber eller OSM ville i indse at bare fordi man er kritisk til Norwegian så er man altså ikke ansat i SAS.

    • SAS-Ole, Norwegian flyr ultramoderne Dreamliners til California. SAS kopierer med gamle utdaterte A340, som sedvanlig for lav-kvalitetsselskapet, SAS

 2. Nei, ehhh, det er veltet som er planen å gjøre nor med! Kanskje du bør lese artikkelen en gang til?

 3. Ok, og hvem skal så flyve disse fly. Norwegian har store problemer med pilotflugt fra B787 og det har de tilsyneladende også på 737, der står ihvertfald masser af fly på jorden rundt omkring

Comments are closed.