Home Nyheder Norwegian udsætter Cork-Boston rute

Norwegian udsætter Cork-Boston rute

2
SHARE

norwegian-737-800-ln-dymNorwegian Air International (NAI) har valgt at udsætte starten på den nye rute mellem Cork i Irland og Boston i USA fordi US Department of Transportation (DOT) forsinker selskabets tilladelser.

Det er to år siden, NAI sendte en ansøgning til DOT om at flyve atlantruter med flyene, der er registreret i EU-landet Irland. Den blev mødt af protester fra USAs flyselskaber og fagforeninger, som hævder, at etableringen i Irland blot var et forsøg på at omgå de norske bemandingsregler, hvilket afvises af Norwegian.

“På grund af fortsatte forsinkelser fra US Department of Transportation er vores planer om at starte flyvninger fra Cork til maj ikke længere mulige at gennemføre, men vi håber at starte flyvningerne snarest muligt denne sommer”, lyder det fra Norwegian. ”Vi vil fortsat kæmpe for vores klare ret til en ’Foreign Carrier Permit’ og vi er taknemmelige for enhver støtte fra EU og de irske myndigheder til at løse problemet”.

2 COMMENTS

  1. Dem som vil beholde skattebidragene fra de ordentlige firmaer (og ikke mindst deres ansatte) på begge sider af Atlanten må håbe at de aldrig får lov til at smutte udenom ånden bag reglerne. Konkurrence er fint, men det skal være på lige vilkår og får de lov til det her, så vil andre følge efter – den største taber i så fald vil være skatteborgerne, for pengene skal jo komme et sted fra.

  2. Af en eller anden uudgrundelig årsag mener lavservice selskaber som f. eks. Norwegian og Ryanair at de skal have positiv særbehandling og rabatter. I stedet for at overholde gældende aftaler og regler som alle andre.

Comments are closed.