Home Nyheder Norwegian fløj 20 pct. flere passagerer i september

Norwegian fløj 20 pct. flere passagerer i september

1
SHARE

 

I september i år fløj 1.213.542 passagerer med Norwegian, en vækst på 203.100 passagerer sammenlignet med september sidste år.
”En ny måned med kraftig passagervækst viser, at kunderne viser os tillid, hvilket vi er rigtig godt tilfredse med,” siger administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos.

 

”Trafiktallene for september er præget af en måned, hvor mange nye, typiske forretningsruter er sat i drift, blandt andet i Finland, Sverige og Danmark. Frekvensen på eksisterende ruter er øget. Ud over de nye forretningsruter har vi også øget kapaciteten kraftigt til destinationer i Sydeuropa fra Norge og Danmark med 70 pct. vækst i september.

 

Fra Sverige er kapacitetsvæksten endnu højere. Lave priser og konkurrence om kunderne er Norwegian stadig bedre rustet til at møde med indfasningen af mange nye Boeing 737-800-maskiner med lavere omkostninger,” siger Kjos.

 

Kabinefaktoren var på 77 pct. i september, den samme som i september sidste år. Selskabet opererede 99,4 pct. af de planlagte flyvninger i denne måned, hvoraf 87,6 pct. afgik til planlagt tid.

Skrevet af Rddaktionen

1 COMMENT

  1. Spændende hvis vi også kunne høre om hvor mange penge der tjenes eller tabes fremfor passagervæksten. Lavprisselskaberne har det med at juble over flere passagerer, men det er jo ingen kunst at fylde flyene – derimod er det en kunst også at tjene penge. Så hvis passagertallene og økonomi fulgtes ad kunne det blive rigtig interessant.
    Skeptikeren

Comments are closed.