Home Nyheder Norwegian dropper én-krones billetter

Norwegian dropper én-krones billetter

3
SHARE

Efter stor turbulens omkring visse Cimber-medarbejderes fup-køb af én-krones billetter med Norwegian på den danske indenrigsrute mellem Karup og København, har Norwegian nu opdaget, at langt flere har købt billetter under falsk navn og uden ønske om at benytte billetterne, skriver business.dk.

 

Ifølge Norwegians kommunikationsdirektør, Anne-Sissel Skånvik, hindrer opkøbene, at billetterne går til reelle passagerer, hvilket er frustrerende. Hun understreger, at der ingen grund er til at antage, at Cimber har noget med de opkøb at gøre.

 

De nye fup-køb blev opdaget onsdag eftermiddag og får nu det norske lavprisselskab til at droppe planerne om en forlængelse af introduktionstilbudet.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Jeg synes det er sørgeligt at der er nogen som skal ødelaægge det for andre… jeg bor i Kbh og har familie i jylland, og ville gerne flyve til én krone, men det er nu ødelagt… tak for det…

  2. Hej kimsadolin, Kan godt forstå at du synes det er ærgeligt som forbruger, men for flyselskaberne er det vigtigt at der ikke er så useriøs en konkurrence. At udbyde billetter til 1 kr er bedste Ryanair stil og har kun ét eneste formål – at kvæle konkurrencen. Når den så er kvalt har man monopoltilstande igen med resulterende dyre billetter. Så det er et kortsigtet perspektiv du lægger for dagen.

  3. Dejligt at se prisdumoningen ophøre, sørgeligt at man mod bedrevidende tilsidesætter alle regler og offentligør navne på købere, helt klart i strid med loven. Håber at datatilsynet griber ind. Man fristes til at tro Norwegian har samme rådgiver som et andet lavprisselskab

Comments are closed.