Home Nyheder Norwegian direkte fra CPH til Boston

Norwegian direkte fra CPH til Boston

20
SHARE

nowegianTil maj åbner Norwegian en direkte rute til Boston. Det er selskabets niende langrute fra København. Samtidig åbnes en rute mellem Oslo og Boston og mellem London og Boston.

I forvejen har Norwegian langruter mellem København og New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Bangkok. Til november åbner flyselskabet ruter til Las Vegas, Sankt Croix og Puerto Rico.

”Vi er meget glade for at lancere endnu en langdistancerute. Dette er godt nyt både for skandinaver og andre europæere, som ønsker at rejse billigt og komfortabelt til Boston og for amerikanere, der drømmer om en tur til Europa,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

I juli havde Norwegians langdistanceflyvninger en belægning på 97%: ”Vi ser, at en større del af vores passagerer er amerikanske, hvilket fortæller, at der er et behov i markedet. Med flere direkte ruter mellem kontinenterne vil endnu flere amerikanere besøge Europa og Skandinavien, hvilket er positivt for økonomien og turismen,” siger Bjørn Kjos.

20 COMMENTS

 1. Tjah, vi får vel hvad frekvensen bliver, men 1-2 gange om ugen kan ikke bruges til ret meget.
  Desuden er der vist ikke ret mange andre end Kjos som synes at Norwegians økonomiklasse er komfortabel..

 2. CPH, ja selvfølgelig har jeg det. Der er virkelig ikke megen benplads, virker også meget presset i bredden med 3-3-3 config.

 3. Superglad for en direkte rute til BOS.
  Nye fly: Dejligt
  MEN en afgang per uge er næsten en joke.
  Læg dertil DYs priser ikke er voldsomt imponerende og en mildest talt elendig service, så vil jeg indtil videre fortsætte med at tage andre ruter til BOS.

  Og nej jeg arbejder ikke for SAS – er slet ikke i branchen

  • Det gjør du. Har flydd mange ganger med dem, og servicen er topp. Prisene er gunstige, og en gang om uken er langt bedre enn SAS sine 0 ganger. Dessuten vil frekvensen helt sikkert økes etterhvert. Den eneste “joken” her, er deg selv.

 4. Kan man ikke have en negativ kommentar om Norwegian uden at være ansat i SAS?

  Hvis man har prøvet deres fly og har konkluderet det ikke er godt er det vel en ærlig sag. Ligeledes er det da et faktum at en afgang om ugen ikke er specielt interessant for mange andre en meget fleksible ferierejsende. Det kan ingen jo anfægte.

  • Nu kan man jo komme hjem hver dag via andre stationer (London, Oslo etc.) godt nok one-stop, men mon ikke Diavel er ansat i et konkurrende selskab?

   • Man behøver ikke at være ansat i et konkurrerende selskab for at vide at Norwegian ikke kan kombineres med andre selskaber som laver onestop. Og det er de færreste selskaber som har billige onewaybilletter til og fra Boston.

   • JEg er fuldstændig enig med Diavel. 1/ugen er så tæt på værdiløst som det kan være. Det er vist kun for at få rutepenge den er åbnet. Og ja jeg er ingen stor beundrer af DY – servicen er simpelthen i bund – og når jeg kigger på priserne så er de ikke konurrencedygtige.

    Men er pgså dybt skuffet over SAS’ annoncering denne uge. Endnu en rute ud af Stockholm, og så kommer der lige 3 gange til MIA om 1-1½ år. Patetisk

  • Diavel dukker opp stadig i ulike forum. Han flyr stadigvekk med Norwegian. Han er alltid med der hvor det er forsinkelse. Innimellom sine små “trips” med Norwegian skriver han shit om samme selskap. Har svært for å ta Mr Diavel for annet enn et aldri så lite troll…

 5. Man kan ha retur en av de andre dagene via Oslo eller London. Jeg synes setene til Norwegian er bedre enn de gamle til SAS og foretrekker Norwegian fremfor Thai til bangkok fordi de har bedre inflight entertainment.

 6. Jeg er heller ikke ansat i SAS eller for den sags skyld en anden Airline, men jeg flyver en del i mit job, men mange selskaber, også de såkaldte low cost. Gudskelov kan jeg selv bestemme og vil næsten slå Norwegian under samme hartkorn som Ryanair. Service er noget man drømmer om, også selvom der er få undtagelser. Ville aldrig turde booke long haul med Norwegian, der holder jeg mig til selskaber med samarbejdsaftaler med andre selskaber.

  • Ha ha, det er en så typisk SAS ansatt kommentar, som du finner overalt på nettet. Det begynner å bli komisk, og særdeles lett å gjennomskue,.

 7. Og jeg er heller ikke ansat i SAS, men flyver for mit firma, og går konsekvent udenom Norwegian. De er bedre til deres markedsføring end til at drive luftfartsselskab.

 8. Nordbaggen “john” er åbenbart ansat i et Af “Norwegian” s finurlige selskabs konstruktioner..
  Typisk for en sådan patetisk person kan han ikke andet end at angribe folk som ikke elsker lav service selskabet ” Norwegian”
  For mit eget vedkommende kan jeg bare sige,at jeg har haft min sidste rejse med det elendige selskab.

 9. Diavel/Djevel, Svenskefan er åpenbart ansatt av SAS. jeg er heller ikke ansatt hos Norwegian, men SAS-ansatte oppfører seg under enhver kritikk på forskjellige nettsteder. På tide å oppføre seg ordentlig?? Tåler han ikke at vi foretrekker Norwegians konsept, og ikke det gamle utdatyerte SAS?

Comments are closed.