Home Nyheder Norwegian åbner base i Finland

Norwegian åbner base i Finland

0
SHARE

Antallet af udenlandske destinationer udvides fra to til 13. Tre fly bliver sat ind på den nyoprettede base.

 

”Det er utrolig glædeligt at kunne øge vores tilstedeværelse i Finland ved at åbne en ny base i Helsingfors og placere tre af vores fly her. Norwegian gik ind på det finske marked i april, og vores ruter fra Helsingfors til Oslo og Stockholm har været meget populære både blandt forretnings- og fritidsrejsende. Vi har stor tiltro til, at det finske marked er klar til endnu flere destinationer og billetter til en pris, alle har råd til”, siger Bjørn Kjos, topchef i Norwegian.

 

Ved at gå ind på det finske indenrigsmarked cementerer Norwegian sin position som en nordisk aktør. I dag flyver selskabet indenrigs i Norge, Sverige og Danmark. I Finland bliver det i første omgang fire daglige afgange mellem Helsingfors og Oulu og en daglig afgang mellem Helsingfors og Rovaniemi. Flyvningerne starter den 31. marts 2011.

 

Norwegian har siden slutningen af april opereret flere daglige flyvninger mellem Helsingfors og Oslo og Helsingfors og Stockholm. I foråret 2011 får finnerne yderligere 11 destinationer at vælge imellem: København, Malaga, Nice, Chania, Rom, Barcelona, London Gatwick, Split og Alicante. De internationale ruter starter i maj 2011.

 

Norwegian har i dag baser i Oslo Gardermoen, Oslo Rygge, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm Arlanda og København.

Skrevet af Flemming Juul