Home Nyheder Norwegian ansætter amerikanske piloter

Norwegian ansætter amerikanske piloter

0
SHARE

jgi9oedu6leblg0zht8t-450x300Norwegian rekrutterer nu amerikanske piloter til sin langdistancebase i Fort Lauderdale i Florida. I løbet af de næste fem år indsætter Norwegian yderligere 31 B787 Dreamliners i international trafik.

”Lige siden de første transatlantiske ruter for tre år siden, har det været et mål for os at ansætte amerikanske piloter. I dag har vi flere amerikanske kabineansatte en noget andet ikke-amerikanske flyselskab, og vi ser frem til at blive det første europæiske flyselskab med amerikanske piloter”, siger Asgeir Nyseth, operativ direktør i Norweigan.

Norwegian har i dag knap 500 amerikanske medarbejdere på baserne i Fort Lauderdale og New York.

Amerikanske piloter skal have europæiske certifikater for at flyve for Norwegian. Selskabet dækker omkostningerne, der er forbundet med at konvertere de amerikanske certifikater.

Norwegian lancerede sin første langrute i 2013 mellem Oslo og New York. I takt med flere Dreamliners er antallet af langruter øget. I 2014 åbnede Norwegian ruter mellem London og USA og i august i år åbnede selskabet ruter mellem Paris og USA. Norwegian har nu 42 ruter mellem Skandinavien, London, Paris og USA samt Skandinavien og Bangkok.

I dag har Norwegian langdistancebaser i New York, Fort Lauderdale, London og Bangkok. Norwegian flyver til ni destinationer i USA; New York, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico og Skt. Croix. I vintersæsonen flyver Norwegian desuden fra de fransk-caribiske Martinique og Guadeloupe til Boston, New York og Baltimore/Washington. Derudover tilbyder selskabet en rute fra Guadeloupe til Fort Lauderdale.