Home Nyheder Norwegian afviser minister-kritik

Norwegian afviser minister-kritik

3
SHARE

kuffertPassagererne skal have frihed til at vælge til og fra, siger Norwegian efter kritik fra transportminister, Henrik Dam Kristensen, som opfordrer til mere gennemskuelige billetpriser.

”Vores filosofi er, at passagerne skal have frihed til at vælge. Det betyder, at man kun betaler for det, man har brug for. Vi vil ikke tvinge folk til at betale for bagage, de ikke har brug for på rejsen”, siger Daniel Kirchhoff, Norwegians kommunikationskonsulent.

Transportministeren er netop irriteret over, at rejsende skal betale ekstra for en almindelig kuffert: ”Det er vigtigt, at de billetpriser, man bliver præsenteret for, er de endelige priser. Ellers kan man ikke sammenligne”, skriver epn.dk.

Han fornemmer også, at der kan snydes på vægten for eksempel med gebyr for netkøb og vil have EU til at stramme reglerne.

Reglerne kræver, at alle obligatoriske skatter og afgifter er inkluderet i den pris, der annonceres med.

”Vores priser er altid inklusive skatter og afgifter”, siger Daniel Kirchhoff, som ikke mener, at der er noget problem og derfor heller ikke har noget bud på, hvordan man kommer et sådant til livs.

3 COMMENTS

  1. Norwegian mente dog ikke at kunderne ikke selv kunne vælge bonus point i Norge gennem 7 år, som var fuldt lovligt ifølge EU reglerne. Men det var ikke i Norwegian’s selvbestaltede opfattelse af frihed til at vælge. Moral er godt dobbelt moral er dobbelt så godt.

  2. Ligesom Norwegian ikke mener folk selv skal have lov til at tilvælge internet ombord. Så hele Norwegians argumentation er baseret på en stor fed løgn! Men heldigvis er det let at gennemskue Norwegians løgne. Man skal bare se nogle af deres højere ansatte bevæge læberne, så ved man de lyver!

  3. Det er sjovt at Henrik Dam Kristensen synes at han skal bestemme at folk skal betale for kuffert, bare for at han kan sammenligne fly priser lettere? – har han aldrig fanget at der er noget som hedder “håndbagage”?

Comments are closed.