Home Nyheder Natur og storbyer kædet sammen i komfort

Natur og storbyer kædet sammen i komfort

0
SHARE

rocky mountainVed den smukke canadiske vestkyst og langs de vilde Rocky Mountains finder man betagende naturområder og indbydende storbyer som Seattle, Victoria, Calgary og Vancouver.

I ly af bjergene og opvarmet af havstrømmene, byder byerne på et mildt klima og i år kan besøgende nyde godt af en gratis overnatning i Seattle, Vancouver, Victoria eller Calgary, hvis de vælger at udforske området ombord på Rocky Mountaineer.

Togrejsen er en unik måde at opleve naturen helt tæt på, alt imens man slapper af i luksuriøse togkupeer og spiser gourmetmad af lokale råvare.

Rocky Mountains byder på de højeste bjerge, de dybeste kløfter og de vildeste floder. En togtur med Rocky Mountaineer fra øst til vest er en perfekt måde at opleve naturen og det vilde dyreliv, før man stempler ud i Vancouver, hvor rejsende kan tage en ekstra overnatning uden meromkostninger.

Med sin beliggenhed for foden af de imponerende kystbjerge, er Vancouver en af verdens bedst placerede byer. Oplev det bedste fra begge verdener: En kosmopolitisk storby for fødderne af naturens vidunderlige showroom. Vancouver er let at komme til, men unægteligt svær at komme fra.

Mere om Rocky Mountaineer og de grønne initiativer her.