Home Nyheder Næsten direkte fra Aalborg til New York

Næsten direkte fra Aalborg til New York

1
SHARE

Lavprisselskabet åbner ruten i morgen, onsdag, og bortset fra en kort mellemlanding i Keflavik, flyver man direkte til New York. følge Nordjyske Stiftstidende er interessen for den første oversøiske flyrute fra Aalborg overvældende, skriver epn.dk.

 

Bettina Lyngs, salgs- og marketingschef for Iceland Express, er en sandsynlig forklaring, at passagererne slipper for pligtrejsen til København og de omkostninger, der er forbundet med den.

 

Indtil videre er det afgjort, at ruten flyves fra den 2. juni til den 31. august en gang om ugen, men hvis ruten bliver en succes, vil flyselskabet overveje en permanent rute,

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Interessant at se den gamle islandske svindler Palmi Haraldsson har succes med sit selskab Iceland Express. Et af livets mærkværdige paradokser. Palmi ejer IE via sit svindelbureau Fengur. Man får næsten lyst til at spørge storsvindleren om vi ca. 2-300.000 snydte kunder kan bytte de gamle Sterlingbilletter vi købte, og som blev værdiløse da Palmi stak af med kassen, ud med nogle nye hos IE uden beregning!!!!!!!!!

Comments are closed.