Home Nyheder Momsen koster camping-jobs

Momsen koster camping-jobs

1
SHARE

Ifølge direktør i Campingrådet, Poul Fejer Christiansen, skal capinggæsterne af med 25% moms på overnatningerne og samtidig er Danmark i modsætning til nabolandene ramt af energiafgifter og det kommer til at koste beskæftigelse, skriver epn.dk.

Meldingen fra campingbranchen falder fint i tråd med meldingen fra hotelbranchen, som er hårdt ramt  af, at alle nabolandene nu har betydeligt lavere momssatser end Danmark.

 

Poul Fejer Christiansen understreger, at prisniveauet er afgørende for campingbranchen. Han foreslår, at når regeringen ikke vil pille ved overnatningsmomsen, så kunne man i det mindste give de berørte brancher lige forhold med produktionsvirksomhederne, der bliver lettet på energiafgifterne, hvilket indtil videre ikke er tilfældet for hoteller og campingpladser.

 

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Overskriften er lidt misvisende i forhold til det der bliver sagt:
    Det er bestemt ikke kun ‘camping-jobs’ der bliver ramt, hvis overnatningerne falder yderligere. 2/3 af campinggæsternes forbrug falder uden for campingpladsen, så det lokale erhvervsliv vil også i høj grad kunne mærke det

Comments are closed.