Home Nyheder Millionrenovering på Scandic Aalborg Øst

Millionrenovering på Scandic Aalborg Øst

0
SHARE

roomScandic starter en omfattende renovering af Scandic Aalborg Øst med 101 værelser. Renoveringen er færdig til april 2017.

I juni ekspanderede Scandic i Aalborg med 168 værelser i porteføljen, og styrkede sin position. Scandic har 23 hoteller i Danmark, hvoraf to i Aalborg, Scandic Aalborg City og Scandic Aalborg Øst.

Scandic Aalborg Øst har igangsat en gennemgribende renovering, og samtlige 101 værelser, badeværelser, værelsesgange og trappeareal renoveres for et tocifret millionbeløb. Det bliver den største renovering i hotellets 30-årige historie.

Alt inventar fjernes, og kun de rå vægge står tilbage, når renoveringen starter. Alt bliver forvandlet til topmoderne faciliteter og vil til foråret fremstå nyt og endnu mere indbydende.

”Vi har i Scandic Danmark brugt de seneste år til at renovere vores hoteller for at få løftet standarden over hele landet. Der ligger en præcis plan for, hvilke hoteller som skal renoveres, og hvornår. I Jylland har vi allerede renoveret bl.a. Aarhus Vest, Kolding, Bygholm Park, Olympic i Esbjerg, Regina i Herning og

Silkeborg, og nu er turen kommet til Scandic Aalborg Øst”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Finn Rosenqvist, hoteldirektør for Aalborg Øst og Aalborg City: ”Hotellet drives på vanlig vis frem til det færdige resultat med stor respekt for alle vores gæster. Vi glæder os til at kunne byde velkommen i de helt nye omgivelser, hvilket allerede vil ske fra december i år, når vi slår dørene op til de første renoverede værelser”.