Home Nyheder Melodi Grand Prix i Herning

Melodi Grand Prix i Herning

0
SHARE

1280px-Jyske_Bank_BoxenNår danskerne skal udpege vinderen af næste års Melodi Grand Prix, sker det i Herning den 25. februar i Jyske Bank Boxen.

Årets Grand Prix By bliver vært for både Melodi Grand Prix 2017 og MGP 2017. Hvem der skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest afgøres den 25. februar, og traditionen tro overtager børnene scenen ved MGP 2017 ugen efter – lørdag den 4. marts.

Herning var senest vært for Melodi Grand Prix i 2009 og 2013, og DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme ser igen frem til samarbejdet: ”Vi skal til Herning, og det bliver et glædeligt gensyn. Melodi Grand Prix og MGP passer perfekt til byen, og Jyske Bank Boxen er et af de bedste steder i landet at producere tv i, så vi har de ideelle rammer at arbejde med,” siger han.

”Vi er begyndt at lytte til de mange sange, vi har fået tilsendt, og der er altså noget at glæde sig til. Sangene er i god kvalitet, og det skal de også være, for vi skal i finalen til Eurovision næste år, så vi gør os virkelig umage,” forklarer Jan Lagermand Lundme.