Home Nyheder Masser af mad og drikke

Masser af mad og drikke

0
SHARE

Det fremgår af en spørgeundersøgelse, Star Tour har gennemført på internettet med mere end 1.200 svar. Det viser sig, at halvdelen af os tager 1-2 kilo på under ferien mens 6% tager 3-4 kilo på blandt andet fordi 49% drikker mere end de anbefalede genstande på ferien og spiser flere snacks.

 

”Man kan sige, at vi vender glade og en smule mere usunde hjem fra ferien, men det synes jeg ikke der er noget galt i – det er trods alt kun få uger om året. Så kan vi være sunde i vores hverdag”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Undersøgelsen viser også, at på ferien ryger mere end halvdelen af rygerne en del mere end i hverdagen.

Mobiltelefonen er også en form for last for rigtig mange. 71% bruger den flittigt både som telefon og til sms. Den dyreste ferietelefonregning blandt respondenterne lyder på 11.000 kroner.

 

Køb af souvenirs er normalt ikke en egentlig last, men det kan det blive, hvis der er tale om en ekstra besværlig en af slagsen. 15% har købt souvenirs, som har været temmelig svære at få med hjem. Blandt dem var en 2,5 m. lang jernskulptur, en 10 kg. tung slikkepind, en gummibåd og en 11 kg. tung Buddhafigur.

Skrevet af Flemming Juul