Home Nyheder MarcoPolo ansætter fire nye medarbejdere

MarcoPolo ansætter fire nye medarbejdere

0
SHARE
Salgschef Steen Ravnsborg
Ny salgschef hos MarcoPolo, Steen Ravnsborg, har 26 års erfaring fra rejsebreanchen og har tidligere været ansat hos Tjæreborg, MyTravel, Valluga Travel, Kuoni og Albatros.

MarcoPolo satser stort på skræddersyede kvalitetsrejser og har ansat tre nye rejsekonsulenter samt en ny salgchef.

I en tid hvor flyrejser og hotelovernatninger let kan bestilles på nettet, er der stadig stor efterspørgsel efter individuelle, skræddersyede rejser. Dette mærker man hos rejsebureauet MarcoPolo, der har sammensat rejser til oversøiske destinationer siden 1982.

”Når rejsen skal planlægges, er der altid mange individuelle interesser og behov, der skal tilgodeses. Derfor kan det være svært at finde den helt rigtige rejse i det store udbud af pakkerejser. Men med en skræddersyet rejse kan man få det præcis, som man ønsker det. Det er nemt og hurtigt, hvilket også spiller en vigtig rolle. Folk har ofte travlt, og de har simpelthen ikke tid til at sættes sig så grundigt ind i en destination, som det kræver for at kunne sammensætte en kompleks rejse selv helt fra bunden,” forklarer Brand Director hos MarcoPolo Dorte Kuula.

Efterspørgslen på denne form for individuelle rejser er så stor, at MarcoPolo forventer en fordobling af omsætningen fra 50 millioner til 100 millioner inden for tre år.

”Det stiller til krav rejsekonsulenterne,” forklarer den nyansatte salgschef i MarcoPolo Steen Ravnborg.

”Derfor er vi glade for at kunne styrke sælgerteamet i Valby med de tre dygtige og rutinerede rejsekonsulenter. Alle har de stor erfaring inden for netop skræddersyede rejser, der er helt centrale i MarcoPolos DNA.”

De tre nye rejsekonsulenter

Peter Schou
Startede i sin tid som guide og herefter 9 år i Spies rejser. Efterfølgende 11 år hos Albatros Travel og senest hos Profil rejser.

Bettina Toldbod
Har arbejdet hos Silver Sea, Larsen Rejser/Alletiders, Apollo, Hekla Travel, Valluga Travel, Netbus, Cruise 2 Go og senest Balkan Holidays.

Karin Rasmussen
Sydamerika og Mellemamerika specialist. Har arbejdet i CC Travel og Jesper Hannibal&Co. Boet 6 år i Ecuador.