Home Nyheder Mænd får øl – kvinder får sex

Mænd får øl – kvinder får sex

2
SHARE

Det viser en ny spørgeundersøgelse fra Star Tour, som er besvaret af 1.200 personer. Her svarer 55% af mændene, at de drikker mere alkohol på ferien end hjemme, mens 41% af kvinderne gør det samme. Det er den gode lokale øl på feriemålene, som 54% mænd foretrækker, men som kun 23% af kvinderne drikker. Vin er nemlig mere i kvinders smag – det er der 43% af kvinderne, der drikker. Det viser sig også, at kvinderne i gennemsnit nøjes med at tage op til to kilo på under ferien, mens mændene slæber to til fem kilo ekstra hjem til hverdagen igen.

 

”Billedet af mænds og kvinders ferievaner er overordnet, at mænd lever mere usundt end kvinder, når de er på ferie. Selv om mænd i forhold til kvinder hellere vil være fysisk aktive frem for at solbade, så vælger de

både fedende snacks, mad og drikke – og i større mængder end de gør hjemme, mens kvinderne er mere tilbøjelige til at spise frisk frugt og drikke kølig hvidvin på ferien. Det viser sig i sidste ende på badevægten, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Apropos alkoholvaner på ferien, mener 68% mænd, at det mest romantiske, man kan foretage sig på ferien, er at få drinks sammen i solnedgangen. 32% kvinder vil helst gå tur hånd i hånd på stranden, men det tænder kun 21% mænd på.

 

10% kvinder har meget mere sex end derhjemme, når de er på ferie, men det er der kun 3% mænd, der kan prale af. Til gengæld er både mænd og kvinder noget mere aktive seksuelt på ferien med hhv. 35% (mænd) og 38% (kvinder).

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

Comments are closed.