Home Nyheder Luksustaxi

Luksustaxi

0
SHARE
Aarhus Taxa planlægger til efteråret at tilbyde vip-kørsel, hvor kunderne kan bestille en taxi i luksusklassen.
I dag findes der blandt selskabets 250 tilknyttede vogne omkring 10 biler, der lever op til luksusbetegnelsen. Det drejer sig bl.a. om fem Mercedeser i S-klassen, der i fri handel koster op mod to mio. kr.
Som reglerne er, kan kunderne ikke bede om en specifik vogn. Men taxiselskabet oplever ifølge direktør Flemming Faaborg, at især virksomheder efterspørger muligheden for at bestille en bil ud over det sædvanlige.
»Der er et udækket behov. Virksomheder, der skal hente vigtige udenlandske gæster i lufthavnen, vil gerne have en bil med ekstra komfort,« siger Flemming Faaborg.
Han vurderer, at man med et nyt koncept vil kunne få de nødvendige tillladelser. Virksomhederne skal kunne leje bil og chauffør på timebasis, og man kan f.eks. indrette et rullende kontor.
Flemming Faaborg lægger ikke skjul på, at tilbuddet også skal ses som et svar på den såkaldte limousine-kørsel, der er en torn i øjet på taxivognmændene. Limousinerne skal tage de særlige opgaver som f.eks. bryllupper, men ifølge taxivognmændene tager de også almindelige ture og dermed omsætning fra taxibranchen.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen