Home Nyheder Luksusrejser trods lavkonjunktur

Luksusrejser trods lavkonjunktur

0
SHARE

”Den begyndende lavkonjunktur har ikke haft afsmittende virkning på danskernes rejselyst, ej heller når det gælder luksusrejser. Antallet af danskere på luksusrejse er steget gevaldigt de seneste fem år, og bookingtendensen viser, at der ikke er tale om et overgangsfænomen. Vi regner med at sende mellem 3.000 og 3.500 på luksusferie denne vinter”, siger Jan Lockhart, adm. direktør i Apollo.

 

”Exclusive by Apollo”, Apollos luksusrejseprogram,  tilbyder rejser til Den Dominikanske Republik, Egypten, Vietnam, Thailand, Kanarieøerne, Indien, Cuba og Mexico. Selskabet har udvalgt en række luksus-rundrejser til programmet.

 

”Selvrealisation er dag at realisere sine ypperste rejsedrømme. De kan have mange former, men det er vigtigt, at der her ikke hersker nogen jantelov. Nogle fejrer på den måde en højtid, andre festligholder en mærkedag og andre igen vil overraske en kær ven eller partner med en luksusrejse”, siger Jan Lockhart.

 

Flyrejse, rejsemål og omgivelser lader intet tilbage at ønske, og de udvalgte hoteller har meget høj kvalitet og service. Apollos luksusrejser ligger i prisklassen 15.000 – 40.000 kr.

 

Skrevet af Flemming Juul