Home Nyheder Luksushotel fyrer sin dørmand

Luksushotel fyrer sin dørmand

4
SHARE

Hotel d’Angleterre i København har sendt dørmand Gerry Stroud ud i kulden blot fire måneder før han ville gå på pension som 70-årig.

Som hotellets kendte skikkelse har han budt stjerner som Victor Borge, Julio Iglesias, Michael Jackson og John Cleese velkommen.

’Jeg havde regnet med at holde en stor fest og sige pænt farvel til kolleger og gæster. Men nu er jeg fyret. De kunne vel have ventet, til jeg skulle på pension,” siger Gerry Stroud til Fagbladet 3F ifølge B.T..

Direktør Tony Bak, d’Angleterre, har ingen kommentarer, men henviser til, at forholdene omkring den afskedigede dørmand er løst med fagforeningen 3F Hotel & Restauration i København og Olfert Kristensen fra 3F Hotel & Restauration bekræfter, at de ansættelsesretlige regler er overholdt, men synes det er sørgeligt, at Gerry Stroud står tilbage med en meget dårlig oplevelse efter 17 års arbejde.

Skrevet af Flemming Juul

4 COMMENTS

 1. For næsten to år siden arbejdede jeg som stuepige på Hotel d’Angleterre. Det her behandling Gerry har fået er ikke noget nyt. Alle er blevet og bliver behandlet på samme måde. Stuepiger der skal klare et dobbeltværelse på 12 minutter og meget tit kan ikke engang holde deres pause. Og det går ikke bedre for dørmændene. Og fagforeningen ved det meget godt men lukker øjnene!
  Heldigvis har jeg nu det job og det respekt jeg fortjener.

  Tillykke d’Angleterre! God service (måske) til gæsterne, men medarbejderne bliver bare udnyttet og behandlet helt uden respekt. Knus til Gerry

 2. Jag heter Istarlin Makaran är 25 år gammal.
  Jag är intresserad av att jobba hos er både deltid och heltid.
  Jag har jobbat för ut inom städfirman,restuarngbranchen,Subway och tidningsdelning m.m. Och där har jag fått mycket inspiration av att jobba med människor och allt annat som jag glädjs åt.

  På min fritid joggar jag och är med min familj och vänner.

  Refrenser:
  Erija:+46734367175

  Med vänliga hällsningar av Istarlin Makaran
  mobilnr:+46765544042
  hemtel:+4631-7954724
  e-mail:istar_m@hotmail.com

  P.s: Jag tar med mig mina arbets kontrakt vid ett personligt möte.

  Och min kompisa vill oskså jobba för att hon har jobbat med mig,,

 3. Fatter ikke Hotel d’Angleterre lægger navn og rygte til den behandling!! De vinder intet ved det – andet end at hele verden læser sådan noget her!

Comments are closed.