Home Nyheder Lufthavnskaos i London

Lufthavnskaos i London

0
SHARE

En stor del af Storbritannien blev i går hamt af det værste snefald i 30 år, hvilket medførte strømsvigt i store dele af Sydengland og lukning af 500 skoler i Wales. Meteorologerne opfordrer folk til at blive hjemme og flere store lufthavne beretter om passagerkaos, skriver politiken.dk.

 

Ifølge The Guardian har alene Easyjet måttet aflyse 70 fly fra Gatwick siden i aftes, da lufthavnen blev åbnet igen efter at være lukket på grund af det hårde vejr. På BAs hjemmeside hedder det, at flere aflysninger fra i går fortsætter i dag og at der er adgang til ombookning 14 dage frem.

 

I Heathrow fortæller en dansk passager, at omkring 2.000 har overnattet på gulvet i Terminal 5 på udleverede liggeunderlag og tæpper, men nu er der problemer med ombookningen, fordi personalet ikke kan nå frem til lufthavnen på grund af dårligt vejr.

 

De forskellige flyselskabers telefoner og hjemmesider er brudt ned, så ombookning skal foregå manuelt.

 

Kommunikationschef Mikkel Thrane, fra SAS kan fortælle, at selskabet ikke har strandede passagerer,og at det er sne på landingsbanerne, som skaber problemerne, både i London, men også i Amsterdam og i Dublin.

 

Fra Aalborg Lufthavn melder kommunikationschef Rikke Mølgaard, at alle fly nu flyver til tiden.

Skrevet af Flemming Juul