Home Nyheder Lufthansa i oktober-tøjet

Lufthansa i oktober-tøjet

0
SHARE
lufthansa-oktober-fest-2014
Lufthansas oktober-kostumer, fra venstre: folkedragt til servicepersonale i München Lufthavn, dirndl til Lufthansas kabinepersonale samt dragten til kabinepersonale hos Lufthansa CityLine.

Inden oktoberfesten begynder den kommende weekend i München, flyver en række Lufthansa-afgange traditionen tro flere langruter med kabinebesætningen i traditionelle folkekostumer, dirndl. Som noget nyt bliver der også flyvninger i Europa i dirndl, bl.a. til København.

Den første langrute lettede mandag i denne uge fra München til Beijing med 12 stewardesser og to stewarder i folkekostumer.

Over de kommende uger bliver der også flyvninger i kostumerne fra München til bl.a. Sao Paulo, 24. september, og Mexico City, 4. oktober.

Som noget nyt vil Lufthansa fra i år også gennemføre flyvninger i Europa med kabinebesætninger i folkekostumerne. Der bliver bl.a. en sådan flyvning nu på lørdag med Lufthansa CityLine fra München til Københavns Lufthavn.

Under Oktoberfesten må Lufthansa-personale i München Lufthavn gerne gå i Lufthansas oktoberkostume i stedet for deres uniform.