Home Nyheder Lejebil billigere end toget

Lejebil billigere end toget

1
SHARE

billigere end togBudget Biludlejning har et forspring på prisen i forhold til DSB og det udbygges nu ubegrænset kilometerforbrug i efteråret.

”Jeg er overbevist om, at billeje med fri kilometer vil tiltrække danskere, som foretrækker nye biler til en pris, der er lavere end DSBs,” siger Kasper Gjedsted, adm. direktør for Budget Biludlejning i Danmark.

Rejser man blot to personer sammen, er der penge at spare. En dag på den anden side af Storebælt, kan gøres knap 500 kroner billigere i lejebil end med toget, når alle ekstraudgifter medregnes.

Det samme gælder hvis fire personer f.eks.skal fra Aarhus til København. Her kan man leje en stationcar med god plads for 1.664 kr. hos Budget. Rejsen med tog vil koste 2.112 kr., hvis man bestiller i god tid og fravælger rejsetider midt om natten. Hertil kommer så udgifter til bus, tog og metro på destinationen.

Lejebilens pris skal tillægges brændstof og brobillet, men løsningen er stadig 1.000 kr. billigere end togrejsen.

Eksempler retur København-Aarhus: 2 personer, 1 dag: Tog: Standardbilletter 1.616 kr., Taxa 200 kr.
Pris for tog i alt: 1.816 kr. Bil: Billeje 500 kr., Brændstof 320 kr., Brobillet 470 kr. Pris for lejebil i alt: 1.290 kr.

4 personer, 3 dage: Tog: Standardbilletter 3.232 kr., Øvrig transport 400 kr. Pris for tog i alt: 3.632 kr.

Bil: Billeje 1.664 kr., Brændstof 530 kr., Brobillet 470 kr. Pris for lejebil i alt: 2.664 kr.

Hos Budget Biludlejning er man glad for at kunne tilbyde danskerne den mest fleksible rejseform til den laveste pris:

Beregningerne er foretaget af Budget Biludlejning den 2/9. Prissøgning for 1-dags tur med tog er for den 10/9. Prissøgning for 3-dages turen med tog tager udgangspunkt i de bedste, tilgængelige priser for afrejse den 13/9 og retur den 16/9.

1 COMMENT

  1. lyder jo alt sammen meget godt, men man glemmer blot en meget vigtig faktor. Parkering i og omkring København, såvel som i Århus løber hurtigt op i et par hundrede kroner, hvis man kan finde en parkeringsplads.
    Så toget er trods alt mere stressfrit, da man er ude over disse bekymringer.
    Og hvorfor skal man bruge 200 kr på taxa, fordi man benytter tog? hvad er der galt med bybusser og s-tog?
    Blot nogle vigtige faktorer man også skal overveje 🙂

Comments are closed.