Home Nyheder Legolands ejere hårdt ramt

Legolands ejere hårdt ramt

0
SHARE

Aktierne i Merlin Entertainments, der delvist er ejet af Lego-familien, faldt med 20% tirsdag på baggrund af et dårligt regnskab

”De fleste af vores forretninger har haft det svært over sommeren, da terrorangreb i Storbritannien påvirkede Midway London og forretningen for forlystelsesparker i Storbritannien. Dårligt vejr i Nordeuropa og ekstremt vejr i Italien og Florida har også ramt forretningen i højsæsonen”, skriver Merlin Entertainment i sit regnskab.

Trods det er omsætningen steget og specielt Legoland-parkerne er vokset markant med flere nye parker og udvidelser af de eksisterende, skriver business.dk.

Merlin Entertainments vil spare på investeringerne og investere flere penge i nye parker og markeder, fordi udviklingen på det britiske hjemmemarked er svag.

”På trods af diversiteten – geografisk, brand-mæssigt og segmentmæssigt – bliver vores markeder igen og igen ramt af eksterne chok, ikke mindst terrorisme, der har nået en hidtil uset intensitet i Europa. Vi oplever markant pres på omkostningerne, hovedsageligt fra arbejdsmarkedslovgivning”, skriver Melin Entertainments.

”Det er sandsynligt, at de trends, vi har oplevet i London, vil fortsætte i en overskuelig fremtid”, skriver selskabet ifølge business.dk.