Home Nyheder Lavpris over Atlanten

Lavpris over Atlanten

2
SHARE
Skuli Mogensen.

WOW Air har netop annonceret massivt prisdump på flyvning mellem København og fire nordamerikanske destinationer.

Det betyder, at danskerne kan flyve fra København til Los Angeles, San Fransisco, Toronto og Montreal for 599 kroner. Det er led i en vækststrategi, der skal styrke WOW airs tilstedeværelse på det nordamerikanske marked, sætte skub i konkurrencen om flyvninger over Atlanten og øge selskabets danske markedsandel.

Skuli Mogensen, direktør og stifter af WOW air: ”Billetterne er til salg på wowair.dk og priserne gælder for rejser mellem den 15. januar og 5. april 2017 og inkluderer et stopover i Keflavik lufthavn”.

”Vi ser et stort potentiale i det danske marked. I det forgangne år har vi udvidet vores rutenet i Nordamerika til at omfatte ni destinationer. Det er vores mål at være det billige alternativ for danskerne, både når de skal krydse Atlanten, og når de skal på weekendtur til en europæisk destination”, slutter Skuli Mogensen.

2 COMMENTS

  1. Og når man prøver at booke, finder man ingen billetter til under 1199 i den periode. Flot.

  2. Villedende markedsføring. Kjempetillegg for bagasje etc. Veldig tungvint å reise via Island, trange fly, for om mulig, spare et par hundrelapper i forhold til alle de attraktive direkterutene fra Skandinavia med Norwegian og SAS. Icelandair og WOW, kommer til å konkurrere hverandre ihjel, på et utdatert konsept.

Comments are closed.