Home Nyheder Kunst i Slusen

Kunst i Slusen

0
SHARE

kunst i slusenArt Hvide Sande holder fernisering på udstillingen ’Frihed’ søndag den 9. august klokken 14.00. Udstillingen åbnes af TV-vært og journalist Adrian Lloyd Hughes, kendt fra Kunstquizzen på DR2.

Afledt af 70-året for befrielsen, har en række danske og udenlandske kunstnere givet deres meget forskellige bud på frihed.

De har gennem juni arbejdet i kunstnerkolonien i Tyskerhavnen med temaet Frihed i 70-året for befrielsen. Afslutningen betød frihed.

Den barske vestjyske natur med fjord, strand, hede og hav lige uden for døren i området omkring Hvide Sande og det bliver også af mange forbundet med frihed.

Der er værker der byder på fortolkninger af friheden til at gøre hvad man har lyst til, friheden til at udtrykke sig frit, eller friheden til at ændre på f.eks kroppen…

Udstillingen er åben for alle og der er gratis entre i hele perioden 9.-21. august kl. 11.00-17.00

Kunstnerne er Birthe Nissen, uddannet billedkunstlærer, Nick Taylor, walisisk kunstner, som bor og arbejder i London, Henrik Busk Andersen, Astid Hygom, billedkunstner og byplanlægger indtil 2011 og Kate Baxter, der har atelier i Leigh-on-Sea i Thames Estuary.