Home Nyheder Kun 16% ferielukker mobilen

Kun 16% ferielukker mobilen

0
SHARE

online-ferieEfteråret er højsæson for storbyferier. Chancen for, at smartphonen eller iPad’en kommer med i håndbagagen er stor, det er nemlig på storbyferien, vi har sværest ved at undvære at være online.

Blot 16% kan sige sig fri for at gå på nettet i løbet af ferien, viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

Storbyferien er den ferie, hvor flest har svært ved at være offline. 13% peger på storbyferien som den ferie, hvor diverse gadgets, der kan gå online, er mest uundværlige. De mere afslappende ferietyper som sommerhusferien og charterferien tager hhv. anden- og tredjepladsen som ferietyper, hvor det er vanskeligst at undvære netadgang.

8% kan ikke undvære at opdatere sociale medier eller bruge nettet til at finde inspiration til feriens udflugter. De kan ikke undvære at være online uanset ferietype. 10% er altid online på ferien, fordi de har et abonnement, som gør det muligt at surfe ubegrænset i udlandet.

”Vi har nærmest ikke gæster, som ikke gør brug af vores app, når de holder ferie med os. Mange tjekker udflugtsprogrammerne eller områdets øvrige muligheder fra hotellet, hvor de fleste har fri Wi-Fi. Men en del vælger også at gøre brug af muligheden for at tegne et abonnement, som giver dem fri adgang til data, når de er i udlandet,” fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

21% af de 18 til 21-årige svarer, at de ikke kan undvære at være online uanset ferietype, mens 19% af de 30 til 39-årige ikke kan undvære onlinetid på storbyferien. Blandt de deltagende på 70+ svarer 29%, at de aldrig er online, når de er på ferie.