Home Nyheder Krone Rejser skifter ledelse og strategi

Krone Rejser skifter ledelse og strategi

0
SHARE

Et af Danmarks kendte rejsebureauer, Krone Rejser tager konsekvensen af det øgede online salg af flybilletter, og omlægger strategien. Fremover vil der primært blive satset på internet salg og golf-rejser.

 

– Markedet for salg af storbyrejser og seat only flybilletter er blevet vældig presset i de seneste år, ikke mindst fordi forbrugerne er blevet dygtige til selv at booke fly og hotel på internettet. Det betyder, at hvis man ikke kan sælge disse produkter i meget stort antal, så er det vanskeligt at fastholde en fornuftig indtjening i et traditionelt bemandet rejsebureau. Derfor ændrer vi Krone Rejser til at være et 100 % internetbaseret site, siger rejsebureauets bestyrelsesformand, Lars Thuesen.

 

Krone Rejser fortsætter sin booking-maskine på www.kronerejser.dk,  mens det fysiske rejsebureau fremover udelukkende vil koncentrere sig om salg af golfrejser gennem selskabet Krone Golf Tours ApS.

 

– Krone Golf Tours oplever en stærk vækst i efterspørgslen, og jeg er overbevist om, at dette forretningsområde kan udvikles betydeligt, siger Lars Thuesen.

 

Krone Rejsers hidtidige administrerende direktør, Henrik Neelmeyer, forlader til september rejsebureauet for at starte som direktør i Institut for Selskabsledelse, der er et netværk for executive ledere med fokus på lederudvikling og networking. Neelmeyer bevarer dog kontakten til rejsebranchen, idet han forventes udnævnt til bestyrelsesformand i Krone Golf Tours. Som direktør i Krone Golf Tours fortsætter den nuværende Golf Manager og medejer Mikael Jensen.

Skrevet af Christian Peschardt